Website en fotografie Ruiterkamp Uitvaart

laptop frame
hero image

Een website met het juiste gevoel

Vanuit Ruiterkamp Uitvaart verzorging kreeg ik de vraag om eens te kijken naar hun huidige website. Door groei binnen het bedrijf sloot deze niet meer aan bij de wensen.

De vindbaarheid, opzet van de website en fotografie brachten niet meer de juiste boodschap over. Na overleg over de wensen ben ik aan de slag gegaan met het vormgeven van de nieuwe website.
We zijn samen begonnen met brainstormen over de wensen van de nieuwe site. Wat moet er zeker weten op de website?, wat mag meer naar voren komen & wat hoort er in deze gevoelige branche niet thuis op de website?
Door de nauwe samenwerking hebben we een goed beeld kunnen schetsen voor de nieuwe website. Door mijn eigen fotografie en website kennis te combineren heb ik beide goed op elkaar kunnen afstemmen. We hebben samen een krachtige foto reportage gerealiseerd en deze samen met de nieuwe krachtige slogan tot uiting gebracht op de website.
Door het responsive design en extra belknoppen voor de mobiele bezoeker, weet men Ruiterkamp Uitvaartverzorging snel te bereiken op de juiste manier per apparaat.

Ook zo’n gave website? Bericht me!

error: Deze info is auteursrechtelijk beschermd