Dj Roan

Fotografie voor DJ Roan

Tijdens het evenement Heel Holland Hakt in Toldijk mocht ik Dj Roan fotograferen. Deze avond waarbij hij meerdere keren moest optreden was het ideale moment om nieuw beeldmateriaal te maken voor zijn socialmedia en website.

 

Ik heb deze avond de fotografie verzorgd voor hem en heb diverse soorten foto’s gemaakt die op meerdere wijzen zijn in te zetten. Niet alleen van DJ Roan zelf maar ook de apparatuur en ondersteunde shots die aan het Dj vak verbonden zijn.

 

Om te zorgen dat er ook foto’s waren om te delen de dag na het evenement, heb ik zondag al enkele foto’s aangeleverd voor een social media post.

Ik heb Patrick gevraagd of hij verschillende foto’s wilde maken toen ik moest draaien bij Heel Holland Hakt. Al heel snel kreeg ik bericht terug, erg fijn! De communicatie was ook erg goed! Op de dag van het evenement kwam hij ruim op tijd aan en konden we nog wat dingen bespreken. Hij heeft zijn apparatuur dik in orde, voert zijn werk echt met passie uit en weet wat wat de leuke plaatjes zijn! Na het evenement stuurde hij meteen leuke foto’s op en kreeg alle foto’s al snel toegestuurd. Als ik weer wat heb, weet ik Patrick te vinden! Absoluut een aanrader!

Roan Kuperij

Ook graag een evenement laten vastleggen? Bericht me!

error: Deze info is auteursrechtelijk beschermd